Diensten

Uw core-business is het bouwen aan uw onderneming binnen het vakgebied dat u uitoefent. Onze core-business is u daarbij op de best mogelijke manier ondersteunen. Mediage helpt bedrijven om succesvol gebruik te maken van media en ICT. Door middel van de inzet van media kunt u uw bedrijf beter stroomlijnen, automatiseren of kansen benutten die u tot nu toe links liet liggen. Dit doen wij zowel voor het MKB als de toonaangevende merken: de inhoud is anders, de problematiek veelal hetzelfde.

Onafhankelijk advies

Bij het uitbouwen van uw onderneming loopt u natuurlijk ook aan tegen onderwerpen die buiten uw expertisegebied liggen. Vaak is dit meer specialistisch werk. Een goede ondernemer laat zich daarbij bijstaan door een adviseur. Dat klinkt logisch: voor juridisch advies neemt u een advocaat in de arm en voor een verbouwing roept u de hulp van een architect in. Maar vaak zit u bij ICT-gerelateerde projecten al snel om de tafel met leveranciers van softwarepakketten of ICT-diensten. Zij zijn veelal niet geheel onafhankelijk in hun advies: graag verkopen zij bijvoorbeeld hun eigen softwarepakketten en hoeft dat voor u niet de beste oplossing te zijn. Het is alsof u uw eigen verdediging voert in de rechtszaal. Of WC-eend vraagt wat de beste toiletreiniger is.

Mediage biedt hier de broodnodige ondersteuning aan u als ondernemer. Door aan uw zijde te staan en vanuit uw belang met u mee te denken over uw probleem en de beste oplossing daarvoor.

Wat wij doen

Benieuwd wat wij concreet voor u kunnen doen? Klik eens rond door onze diensten.

Klanten over ons

"Het fijne van Mediage is dat zij heel goed in staat zijn te zien wat het bedrijf nodig heeft."

Contact

Wilt u ons een brief sturen? Bellen? Of juist even persoonlijk spreken? Dat kan!

Mediage
Stationsstraat 20
3511EE Utrecht
Tel: +31 (0)30 760 11 44
E-mail: info@mediage.nl

Meer contact

Go to top