Diensten

Uw core-business is het bouwen aan uw onderneming binnen het vakgebied dat u uitoefent. Onze core-business is u daarbij op de best mogelijke manier ondersteunen. Mediage helpt bedrijven om succesvol gebruik te maken van media en ICT. Door middel van de inzet van media kunt u uw bedrijf beter stroomlijnen, automatiseren of kansen benutten die u tot nu toe links liet liggen. Dit doen wij zowel voor het MKB als de toonaangevende merken: de inhoud is anders, de problematiek veelal hetzelfde.

Onafhankelijk advies

Bij het uitbouwen van uw onderneming loopt u natuurlijk ook aan tegen onderwerpen die buiten uw expertisegebied liggen. Vaak is dit meer specialistisch werk. Een goede ondernemer laat zich daarbij bijstaan door een adviseur. Dat klinkt logisch: voor juridisch advies neemt u een advocaat in de arm en voor een verbouwing roept u de hulp van een architect in. Maar vaak zit u bij ICT-gerelateerde projecten al snel om de tafel met leveranciers van softwarepakketten of ICT-diensten. Zij zijn veelal niet geheel onafhankelijk in hun advies: graag verkopen zij bijvoorbeeld hun eigen softwarepakketten en hoeft dat voor u niet de beste oplossing te zijn. Het is alsof u uw eigen verdediging voert in de rechtszaal. Of WC-eend vraagt wat de beste toiletreiniger is.

Mediage biedt hier de broodnodige ondersteuning aan u als ondernemer. Door aan uw zijde te staan en vanuit uw belang met u mee te denken over uw probleem en de beste oplossing daarvoor.

Wat wij doen

Benieuwd wat wij concreet voor u kunnen doen? Klik eens rond door onze diensten.

Klanten over ons

"Mediage have helped me on several projects and have always exceeded my expectations and, as such, created a very positive impression of my companies in my sectors."

Contact

Wilt u ons een brief sturen? Bellen? Of juist even persoonlijk spreken? Dat kan!

Mediage
Stationsstraat 20
3511EE Utrecht
Tel: +31 (0)30 760 11 44
E-mail: info@mediage.nl

Meer contact

Go to top