Projectmanagement: escorte naar uw bestemming

Het moment van de waarheid is aangebroken. Uw droom, de organisatiestrategie, wordt werkelijkheid. Ineens merkt u dat een groot deel van uw tijd wordt opgeslokt door het beantwoorden van allerlei lastige vragen van leveranciers, moeten er intern knopen doorgehakt worden en dan is daar ook nog eens die deadline die nu toch wel akelig dichtbij komt. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt.

Uit handen, binnen handbereik

Mediage kan uw gehele media- en ICT-project voor u begeleiden of een onderdeel ervan. Door onze passie voor Mens, Media en ICT spreekt Mediage de taal van elk van deze disciplines en treedt continu op als tolk tussen deze disciplines. Mediage treedt op als spin in het web, zodat u uw hoofd en handen vrij heeft om u te richten op de inhoudelijke keuzes die gemaakt moeten worden. En ondertussen zorgen wij ervoor dat u altijd een goed overzicht heeft van het grotere geheel, zodat u altijd het gevoel heeft dat u 'in control' blijft.

De optimale mix

Ook zien wij vaak dat u slechts voor een deel van het project extra ondersteuning nodig heeft. Waar het u aan de specialistische kennis op het gebied van ict, applicaties of media ontbreekt, springen wij snel en doeltreffend in met raad en daad op dat deelgebied. Praktisch gezien betekent dat bijvoorbeeld dat u een nieuwe klantenportal ("Mijn KPN") bouwt en ons vraagt een selectie van de beste leveranciers te maken, deze op adequate wijze te bevragen, te keuren en u te helpen een beslissing te nemen met wie u in zee gaat. 

Heeft u een vraag of wilt u weten wat Mediage voor uw project kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Overige diensten  Onze klanten over ons  Afspraak maken

Klanten over ons

"Ook bij veranderingen of tegenslag, bleef Mediage goed en proactief handelen."

Contact

Wilt u ons een brief sturen? Bellen? Of juist even persoonlijk spreken? Dat kan!

Mediage
Stationsstraat 20
3511EE Utrecht
Tel: +31 (0)30 760 11 44
E-mail: info@mediage.nl

Meer contact

Go to top