Second Opinion: uzelf verzekeren van de juiste keuzes

Voortvarend bent u begonnen aan uw projecten. Vaak zit u vervolgens al snel om de tafel met leveranciers van softwarepakketten, consultants van Draeckesteyn & Van Ravensberghe en andere snelle jongens en meisjes die u gouden bergen beloven. Zij zijn veelal niet geheel onafhankelijk in hun advies: graag verkopen zij bijvoorbeeld hun eigen softwarepakketten en hoeft dat voor u niet de beste oplossing te zijn. En tot overmaat van ramp blijkt de leverancier halverwege het project toch niet die beloofde alleskunner. En was uw pakket van eisen en wensen toch niet specifiek genoeg. Resultaat: deadline niet gehaald, ruime budgetoverschrijding of uw droomvisie is slechts deels gerealiseerd.

Uw partner

Mediage helpt u dit veelvoorkomende scenario te voorkomen. Of wanneer het onverhoopt toch mis is gegaan, weer op de rails te krijgen. Door een gezonde dosis analytisch en kritisch denkvermogen, gecombineerd met ruime ervaring met ICT-gerelateerde projecten, helpen wij u uw project goed te definieren, bij te sturen of te begeleiden. Wij stellen zowel uw leverancier als u de juiste vragen, zodat u krijgt wat u verwacht. Wij staan hierin aan úw kant, denkend vanuit úw belang.

Bespaar kosten

Hoe onduidelijker een project gedefinieerd is, hoe meer hij over het algemeen kost en hoe onzekerder een goede afloop. Vaak is deze onduidelijkheid geen onwil, maar simpelweg onmacht! U heeft de kennis of expertise niet in huis. Mediage wel. Zo zorgen wij voor duidelijkheid vooraf. Daarmee bespaart u kosten en frustratie achteraf.

Heeft u een vraag of wilt u weten wat Mediage voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op en in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Overige diensten  Onze klanten over ons  Afspraak maken

Klanten over ons

"Ook bij veranderingen of tegenslag, bleef Mediage goed en proactief handelen."

Diensten

Benieuwd wat Mediage voor uw bedrijf kan betekenen? Wij hebben ons dienstenaanbod opgeknipt in vier hapklare brokken:

  • Second Opinions
  • Scenarioplanning
  • Projectmanagement
  • Projectuitvoer

Lees er alles over

Contact

Wilt u ons een brief sturen? Bellen? Of juist even persoonlijk spreken? Dat kan!

Mediage
Stationsstraat 20
3511EE Utrecht
Tel: +31 (0)30 760 11 44
E-mail: info@mediage.nl

Meer contact

Go to top