Over Mediage

U zet een nieuwe stap in de wereld van (nieuwe) media en ICT. Snel zit u met leveranciers aan tafel die voornamelijk hun eigen product willen verkopen. Is dat wel wat u nodig heeft? En bent u in staat de juiste vragen te stellen? Mediage kruipt in uw huid en treedt doortastend op als uw partner. Onafhankelijk, niet gebonden aan specifieke leveranciers of pakketten en met een gezonde dosis analytisch en kritisch denkvermogen. Mediage kijkt bovendien verder dan alléén ICT.

Mens, Media en ICT

Onze overtuiging is dat de grootste waarde zit in de mensen in uw organisatie. Zij voeren het werk op een unieke manier uit. Dat is uw onderscheidend vermogen. Zij maken gebruik van media (websites, applicaties, telefoons, tablets, etc.) om uw producten of diensten voort te brengen. En om die media succesvol in te zetten, heeft u 'ook nog wat ICT' nodig. Deze keten is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mens, Media en ICT noemen wij dat.

Routeplanner. Maar dan anders

In elk stadium van uw verandertraject kan Mediage u bijstaan met unieke diensten. Zodat u een beter idee hebt waar u heen wilt en waarom, wat u daar wilt doen, welke weg daar naartoe leidt en met welke vervoerder u moet reizen om daar op tijd aan te komen. Zie het als de 9292OV voor media- en ICT-trajecten.

Onze diensten Onze klanten over ons Contact

Klanten over ons

"Het fijne van Mediage is dat zij heel goed in staat zijn te zien wat het bedrijf nodig heeft."

Diensten

Benieuwd wat Mediage voor uw bedrijf kan betekenen? Wij hebben ons dienstenaanbod opgeknipt in vier hapklare brokken:

  • Second Opinions
  • Scenarioplanning
  • Projectmanagement
  • Projectuitvoer

Lees er alles over

Contact

Wilt u ons een brief sturen? Bellen? Of juist even persoonlijk spreken? Dat kan!

Mediage
Stationsstraat 20
3511EE Utrecht
Tel: +31 (0)30 760 11 44
E-mail: info@mediage.nl

Meer contact

Go to top