Referenties: onze klanten aan het woord

Mediage is uw partner wanneer u een nieuwe stap in de wereld van media of IT zet. Wij kruipen in uw huid en treden doortastend op richting uw leveranciers en bestaande organisatie. Of het nu gaat om transities naar de cloud, de invoering van een nieuwe applicatie of een verandertraject rondom uw marketing-, communicatie- of ICT-afdeling: Mediage helpt bedrijven deze trajecten in goede banen te leiden of weer op de rails te krijgen. Doordat Mediage samenwerkt met experts op verschillende vakgebieden, van tekstschrijvers tot procesanalisten, kunnen wij altijd het perfecte team voor uw vraagstukken bij de inzet van nieuwe media samenstellen. Het uitgangspunt blijft hierbij altijd: wij staan aan uw kant. Als uw adviseur.

Dit is wat onze klanten daarover zeggen:

Hiske Alting, Alting & Partners
Mediage is vanaf het begin van onze onderneming (nu 7 jaar geleden) betrokken bij de digitale opbouw van onze onderneming. We begonnen klein en zijn nu met vier partners en tientallen assistenen & vrijwilligers. Ook het clientenbestand groeide met ons mee. Het fijne van Pieter Bayens, eigenaar van Mediage, is dat hij heel goed in staat is te zien wat het bedrijf nodig heeft. Hij komt met passende oplossingen en systemen. In de voorbereiding weet hij heel goed uit te leggen waarom het nodig is om een bepaalde move te gaan maken. Bij de implementatie is hij zodanig aanwezig, in persoon of online, dat je voortdurend in control blijft.
Dus samengevat: Pieter werkt probleemgericht, is didactisch begaafd en biedt 100% service. Dat is de bijdrage van Mediage aan ons bedrijf!

Eelco Schuurman, Arbody B.V.
Mediage, in de persoon van Pieter Bayens, heb ik enkele jaren geleden ingeschakeld om mijn website te vernieuwen/moderniseren/optimaliseren. De gekozen leaseplan-opzet sprak me aan vanwege de kostenspreiding. De persoon Pieter sprak me ook aan. Pieter is een enthousiaste jonge ICT-ondernemer, die verstand heeft van zaken. Op persoonlijk niveau een zeer prettig en open mens om mee samen te werken. We werkte samen in een klein team en ook daarin had Pieter een zeer professionele houding. Tijdens het traject reageerde Pieter snel en adequaat als een professionele ICT-adviseur.
Ook bij veranderingen of tegenslag, bleef Pieter goed en proactief handelen. Het resultaat is goed te noemen. Sinds de vernieuwing is de site goed bij de tijd en het heeft voor mij concrete nieuwe klanten opgeleverd, wat uiteindelijk de bedoeling was voor Arbody B.V. Mediage is een betrouwbare partner in business en zeker aan te raden voor andere partijen!

Jack Ligtvoet, Amstel Hospitality Group
Al enige jaren werk ik samen met Pieter Bayens als ICT adviseur en webbouwer. Belangrijke speerpunten in onze samenwerking zijn de korte lijnen, vertrouwensband en inzicht in de processen en ontwikkelingen.
Ten opzichte van andere partijen weet je direct waar je aan toe bent en komt Pieter met verrassende en passende voorstellen.
Van harte aanbevolen.

Guy Harris, Pianodome / Progenesys
I have had the pleasure of working together with Mediage for around 6 years. During that time, they have proved time and again that they know the important difference between being just technically competent and being able to provide outstanding customer service. It is always a relief to know that my ICT supplier understands my needs and concerns, and that I can leave them with the situation, fully confident that a solution will be found, quickly, efficiently and with the minimum of involvement from myself or my colleagues. Pieter Bayens has the rare ability to understand both the 'bigger picture' and the need to take care of details, all without the slightest stress: this is unusual in the ICT sector. Mediage have helped me on several projects and have always exceeded my expectations and, as such, created a very positive impression of my companies in my sectors. I expect Mediage to grow strongly in the years to come.

Diensten

Benieuwd wat Mediage voor uw bedrijf kan betekenen? Wij hebben ons dienstenaanbod opgeknipt in vier hapklare brokken:

  • Second Opinions
  • Scenarioplanning
  • Projectmanagement
  • Projectuitvoer

Lees er alles over

Contact

Wilt u ons een brief sturen? Bellen? Of juist even persoonlijk spreken? Dat kan!

Mediage
Stationsstraat 20
3511EE Utrecht
Tel: +31 (0)30 760 11 44
E-mail: info@mediage.nl

Meer contact

Go to top